Uitgevoerd lichtplan en armaturenplan keuken jaren 30 woning.

Armaturenplan // € op aanvraag

Bij het ontwerpen van een lichtplan gaat het in eerste instantie niet om “het jasje” waarin het licht wordt geleverd, het gaat over het licht zelf. Pas als dat lichtplan staat, dan kunnen we helemaal los op het uiterlijk van de armaturen in het armaturenplan. Er zijn duizenden fabrikanten en merken die allerlei prachtigs op de markt hebben. Waar begin je? Hoe kies je? En hoe blijf je binnen je budget voor verlichtingsarmaturen?

Op basis van het lichtplan dat we eerder hebben opgesteld, zoek ik armaturen die passen bij het beoogde lichtbeeld en jouw woonstijl. Daarbij ga ik uiteraard op zoek naar armaturen die binnen jouw budget passen. En heb jij een favoriet? Laat het me dan ook zeker weten tijdens het maken van het lichtplan zodat we die erin kunnen verwerken!

De kosten voor het opstellen van een armaturenplan kunnen ver uiteenlopen, daarom kan ik hier geen richtprijs geven. Het verschilt nogal of enkel voor een keuken of voor een 3 verdiepingen tellende woning armaturen moeten worden uitgezocht!

Je ontvangt het armaturenplan altijd inclusief technische specificaties en met bijbehorende prijzen. Zo ben je heel wat vragen van je installateur voor en heb je overzicht over de totale kosten voor armaturen.

WarmWit Lichtontwerp

Ruurloseweg 9
7255DE Hengelo Gld.
(Alleen op afspraak)