Resultaat lichtplan na licht brainstormsessie

Licht Brainstormsessie // € 345,00

Tijdens de licht brainstormsessie gaan we samen aan de slag om in 2 tot 2,5 uur tijd een lichtplan te maken. Dit doen we ‘lekker old school’ met behulp van semi-transparant schetspapier over een plattegrond. We bespreken hoe je de ruimtes gaat gebruiken, ik geef advies over welke manieren van licht verlichten hierbij passen of nodig zijn. Ook bedenken we in welke lichtscenes deze te schakelen. De tips en tricks die ik tijdens de licht brainstorm met je deel schrijf ik als aantekeningen rond het lichtplan. 

Voorafgaand aan de licht brainstorm bereid ik me voor door jouw plattegrond alvast door te nemen. Jij kunt je ook alvast voorbereiden op de brainstormsessie. Je ontvangt van mij een lijstje met punten die mogelijk tijdens onze afspraak aan bod komen en waar je wellicht even tijd voor nodig hebt om rustig over na te denken. Stilte voor de (brain)storm. Zo gaan we beide goed voorbereid de licht brainstormsessie in!

Om de kosten voor een licht brainstormsessie laag te kunnen houden ontvang je na afloop geen uitgewerkt lichtplan. Je krijg het schetsontwerp wat we samen maakten. Daarnaast stuur ik je achteraf nog wat handigheidjes toe.

Een licht brainstormsessie is geschikt voor jou als je het geen probleem vindt om naderhand zelf maatvoering en specificaties van de lichtpunten, stroompunten en schakelpunten uit te werken om aan te leveren aan de volgende partij (aannemer, architect, installateur of nieuwbouwbegeleider). Spreekt dat laatste je minder aan? Dan past het laten maken van een lichtplan beter bij je.

WarmWit Lichtontwerp

Ruurloseweg 9
7255DE Hengelo Gld.
(Alleen op afspraak)