Uitgevoerd lichtplan slaapkamer

Lichtplan // € 795,00

Wil je goed voorbereid de afspraak in met de architect, aannemer, installateur of nieuwbouwbegeleider over de keuze voor lichtpunten voor jouw (nieuwbouw)woning? Kies er dan voor een lichtplan te laten maken waarin de belangrijke details als maatvoering van de lichtpunten, schakelpunten en stroompunten uitgewerkt zijn.

Er wordt niet alleen nagedacht over op welke plek wat moet komen, maar ook over welke lichtscenes je hiermee straks wil kunnen creëren. Zo kun je straks na een avondje zweten als chef kok in je goed verlichte keuken ook ontspannen en sfeervol dineren aan de eettafel.

Met door jou aangeleverde informatie (ik heb een lijst met meerkeuzevragen voor je) stel ik een lichtplan op. Deze nemen we tijdens een persoonlijke of digitale afspraak samen door, waarbij ik je uitleg waarom ik het verlichtingsplan zo heb vormgegeven. Waar nodig doen we wat aanpassingen. 

Vervolgens werk ik het lichtplan uit tot nette tekeningen met maatvoeringen die jij met trots kunt overhandigen aan de architect, aannemer, installateur of nieuwbouwbegeleider. Heb je achteraf nog vragen? No worries, er is ook hulp achteraf inbegrepen.

Hierna kunnen we eventueel werken aan het armaturenplan, het “inkleuren” van je lichtplan met te gebruiken armaturen. Heb je een favoriet armatuur dat zeker een plekje moet krijgen? Vergeet dit dan vooral niet te vermelden tijdens het maken van het lichtplan. Of we nu samen aan dat uiteindelijke armaturenplan gaan werken of niet!

WarmWit Lichtontwerp

Ruurloseweg 9
7255DE Hengelo Gld.
(Alleen op afspraak)